PARLAMENTUL ROMANIEI



Comisia economică, industrii și servicii Nr.XX/8,26 /25.09.2018

AVIZ

la propunerea legislativă pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice

L552/2018

Comisia economică, industrii și servicii a fost sesizată cu adresa nr.L552/2018 pentru dezbaterea și avizarea Propunerii legislative pentru completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, inițiată de Iftimie Neculai deputat PSD, Breaz Valer-Daniel - senator PSD; Császár Károly Zsolt - senator UDMR; Fenechiu Cătălin-Daniel - senator PNL; Matei Constantin-Bogdan - senator PSD; Ni□ă Ilie - senator ALDE; Paţurcă Roxana-Natalia - senator PSD; Romaşcanu Lucian - senator PSD; Ruse Mihai - senator ALDE; Sibinescu Ionuţ senator ALDE; Simionca loan - senator ALDE; Soporan Aurel-Horea - senator PSD; Adnagi Slavoliub - deputat USR (minorităti); Alexe Costel - deputat PNL; Antal István-János - deputat UDMR; Balint Liviu-Ioan - deputat PSD; Bejinariu Eugen - deputat PSD; Bica Dănuț - deputat PNL; Bichineț Corneliu - deputat PMP; Boboc Tudorița-Rodica - deputat PSD; Bode Lucian Nicolae - deputat PNL; Bodea Marius - deputat PNL; Bogaciu Alexandra-Corina - deputat PSD; Borza Remus-Adrian - deputat Independent; Bozianu Nicoleta-Cătălina deputat PMP; Bumb Sorin-Ioan - deputat PNL; Călin Ion - deputat PSD; Calotă Florică Ică - deputat ALDE; Căprar Dorel-Gheorghe - deputat PSD; Chereches Florica - deputat PNL; Ciofu Tamara-Dorina - deputat PSD; Cîtea Vasile - deputat PSD; Cobuz Maricela - deputat PSD; Cocoş Vasile - deputat PSD; Codreanu Constantin - deputat PMP; Coliu Doru-Petrișor - deputat PMP; Cristache Cătălin - deputat PMP; Cucsa Marian-Gheorghe - deputat ALDE; Dobrică Ionela Viorela - deputat PSD; Dumitrache Ileana Cristina - deputat PSD; Fădor Angelica - deputat PNL; Furic Iarco - deputat UDSCR (minorităti); Ghera Giureci-Slobodan deputat UCR (minorităti); Gherman Dumitru - deputat PSD; Ghinea Cristian - deputat USR; Giugea Nicolae deputat PNL; Goga Octavian - deputat Independent; Gudu Vasile - deputat PNL; Havrici Emanuel-Iuliu deputat PSD; Huncă Mihaela - deputat PSD; Ioniță Antoneta - deputat PNL; Jivan Luminița-Maria - deputat PSD; Lazăr Sorin - deputat PSD; Leoreanu Laurențiu-Dan - deputat PNL; Lungu Tudorița - deputat PNL; Lupaşcu Costel - deputat PSD; Mihalescul Dumitru - deputat PNL; Mînzatu Roxana - deputat PSD; Moagher Laura-Mihaela - deputat PSD; Movilă Petru - deputat PMP; Mușoiu Ștefan - deputat PSD; Neață Eugen deputat PSD; Nicolae Andrei - deputat PSD; Niță Nicu - deputat PSD; Olar Corneliu - deputat PNL; Oprea Dumitru - deputat PNL; Oros Nechita-Adrian - deputat PNL; Oteşanu Daniela - deputat PSD; Palăr Ionel deputat PNL; Păle Dănuț - deputat PSD; Pașcan Emil-Marius - deputat PMP; Petcu Toma-Florin - deputat ALDE; Petrețchi Nicolae-Miroslav - deputat UUR (minorități); Radu Nicolaie-Sebastian-Valențin - deputat PSD; Rădu□ Violeta - deputat PSD; Rădulescu Cătălin-Marian - deputat PSD; Roman Florin-Claudiu - deputat PNL; Romanescu Cristinel - deputat PNL; Rotaru Alexandru - deputat PSD; Rotaru Răzvan-Ilie - deputat PSD; Sarapatin Elvira - deputat PSD; Sebestyén Csaba-István - deputat UDMR; Şerban Ciprian-Constantin - deputat PSD; Sighiartău Robert-Ionatan - deputat PNL; Simionca Ionuţ - deputat PMP; Şişcu George - deputat PNL; Sitterli Ovidiu-Ioan - deputat Independent; Socotar Gheorghe-Dinu - deputat PSD; Sovăială Constantin deputat PNL; Stamatian Vasile-Florin - deputat PNL; Stan Viorel - deputat PSD; Stancu Florinel - deputat PSD; Stefanescu (Peta) Eliza-Mădălina - deputat PSD; Suciu Vasile-Daniel - deputat PSD; Teis Alina - deputat PSD; Terea Ioan - deputat PSD; Todor Adrian - deputat PSD; Todoran Adrian-Mihăiță - deputat PMP; Tomac Eugen - deputat PMP; Trăilă Cristina - deputat PNL; Tripa Florin-Dan - deputat PSD; Tudose Mihai - deputat PSD; Turcan Raluca - deputat PNL; Ursu Răzvan-lon - deputat PSD; Văcaru Alin Vasile - deputat Independent; Vass Levente - deputat UDMR; Velcea Nicolae - deputat PSD; Vîlceanu Dan - deputat PNL; Vişan George-Gabriel - deputat PSD; Vlase Petru Gabriel - deputat PSD; Vrăjitoru Sorinel-Marian - deputat PSD; Zamfira Constantin-Cătălin - deputat PSD.

În ședința din data de 25 septembrie 2018, Comisia a analizat propunerea legislativă și a hotărât cu **majoritatea** de voturi a membrilor prezenti să adopte **aviz negativ.**



Domnului Senator, Tit-Liviu BRĂILOIU
Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională